Acasa Universitate Biblioteca ACCES CLARIVATE ANALYTICS - WEB OF SCIENCE

ACCES RESTRĀNS LA CLARIVATE ANALYTICS - WEB OF SCIENCE

 

PRECIZĂRI DESPRE ACCES RESTRÂNS LA CLARIVATE ANALYTICS - WEB OF SCIENCE

 

Vă informăm că accesul la Clarivate Analytcs este restricționat pâna pe data de 13 iulie 2020.

Anelis Plus face precizări legate de întreruperea accesului temporar.

Din motive obiective, a fost întârziată procedura de achiziție, avizul Comitetului Tehnico- Economic pentru Societatea Informațională(CTE)  a fost transmis cu întârziere către ANELIS PLUS, în data de 15 mai 2020.

În consecință Asociația ANELIS PLUS, a depus documentația de achiziție cu întârziere, devenind publică în data de 10.06.2020. Termenul de depunere al ofertelor este de 13 iulie 2020 urmând ca atribuirea să se realizeze ţinând cont de respectarea cadrului legislativ al Legii 98/2016 privind achiziţiile publice.

În acest context, Clarivate Analytics (WOS) a precizat că avem posibilitatea de a accesa informațiile disponibile pâna la 1 ianuarie 2019. Pentru a obține informații complete (inclusiv 2019-2020) referitoare la publicațiile științifice ale autorilor români ale căror articole sunt indexate în bazele de date ClarivateAnalytics, puteți accesa : Web of Science, opțiunea AuthorSearch, veți găsi toate articolele publicate de un autor, cu citările aferente, indicele H, însă nu se vor  putea accesa articolele publicate după 1 ianuarie 2019.

De asemenea, ultima ediție (2019) a Journal Citation Report, lansată în cursul săptămânii trecute, este disponibilă pentru acces comunității științifice din România.