Acasa Universitate COVID-19

COVID-19

 

Dragi Colegi,

 

Astazi 16 aprilie 2020, pe platforma on-line a Universitatii de Medicina si Farmacie din Craiova, intre orele 10.00 – 14,30 s-a desfasurat simularea testării on-line.

Au participat 3662 studenti.


Am monitorizat intreg procesul de logare, viteza de raspuns, functionalitatea platformei in functie de numarul de utilizatori. S-au inregistrat dificultati de logare si timp de raspuns nesatisfacator atunci cand numarul de studenti simultan a fost mai mare de 450, situatie care nu se va intalni la tesarile programate in perioada 1-15 mai 2020 si care se vor desfasura la nivelul fiecarei discipline, deci cu numar de maxim 200 de studenti pe interval orar.     


Multumesc in mod deosebit studentilor care au fost prezenti in proportie de 93,8% pentru completarea testului și departamentului IT al UMF din Craiova pentru eforturile depuse în realizarea acestei platforme.


In perioada imediat urmatoare, fiecare responsabil de disciplina va primi datele de conectare pentru a incarca in platforma intrebarile pentru testarile programate in perioada 1-15 mai.

 

Sfintele Sarbatori Pascale imi oferă prilejul de a va adresa cele mai frumoase ganduri de sanatate, bucurie si împlinirea tuturor speranțelor!

Un Paste Linistit!

 

Prof. Univ. Dr. Dan Gheonea

Rector Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova