Acasa Universitate COVID-19 Mesaje Rector

Mesaje Rector

 

 

18.03.2020

 

Dragi studenți,   

 

Dragi colegi,

 

  

Monitorizăm cu atenție evoluția actualei pandemii COVID-19. Situația se modifică rapid, dar instituția noastră va acționa prompt, ferm și va avea ca prioritate menținerea siguranței și sănătății dumneavoastră.

 

Am elaborat și implementăm planuri de acțiune și măsuri care să împiedice răspândirea COVID-19 și să ne asigure continuitatea pentru îndeplinirea misiunii UMF din Craiova.

 

Procesul de învățământ va continua pe platforma dedicată online student.umfcv.ro Mulțumesc cadrelor didactice pentru operativitatea cu care au translatat în acest mediu activitățile didactice.

 

Mulțumesc, de asemenea, tuturor colegilor noștri medici care se află în prima linie a combaterii COVID-19. 

UMF din Craiova a anticipat reglementările naționale și a făcut posibilă din primele momente testarea în regiunea noastră pentru COVID-19  prin punerea la dispoziția sistemului public de sănătate a aparaturii de cercetare (sisteme Real Time PCR) și a personalului înalt calificat.

Punem la dispoziția celorlalți membri ai comunității academice, studenți și cadre didactice, un cadru organizat de desfășurare a activităților de voluntariat pentru combaterea COVID-19.

 

Vom continua să informăm comunitatea noastră academică prin pagina de web dedicată pe care vă rog să o urmăriți cu regularitate. 

 

 

Prof. Univ. Dr. Dan Ionuț Gheonea

Rector Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova