CONFERINŢE STUDENŢI-DOCTORANZI

CONFERINŢE STUDENŢI-DOCTORANZI

CONFERINŢA STUDENŢILOR-DOCTORANZI,

Craiova, 7 iunie 2024

 

PRIMUL ANUNŢ

 

Şcoala Doctorală a I.O.S.U.D. Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova organizează PRIMA CONFERINŢĂ A STUDENŢILOR-DOCTORANZI în data de 7 iunie 2024, în cadrul Zilelor Universităţii de Medicină şi Farmacie din Craiova 2024.

Conferinţa oferă posibilitatea studenţilor doctoranzi de a-şi disemina rezultatele cercetărilor efectuate pe parcursul studiilor universitare de doctorat, de a iniţia noi colaborări cu alte echipe de cercetare din ţară,  de a schimba idei şi opinii, de a-şi îmbunătăţi cunoştinţele şi metodele de cercetare şi de prezentare a rezultatelor.

Conferinta se adreseaza studenţilor doctoranzi şi se va organiza exclusiv “on-site”, iar prezentarile se vor desfasura în limba română, cu materialul prezentat redactat în limba engleză.

Rezumatul structurat (Introducere, Metode, Rezultate și Concluzii) nu trebuie să depășească 300 de cuvinte, excluzând titlul, autorii și afilierile, şi nu trebuie să conțină grafice, tabele, imagini, referinte sau alte tipuri de iconografie.

Titlurile, afilierile complete ale autorilor și rezumatele lucrărilor, redactate în limba engleză, se vor trimite la adresa de email: doctorat@umfcv.ro până la data de 15.05.2024, specificând în titlul email-ului “Nume-Prenume_conferința doctoranzi_2024”, respectiv domeniul (Medicină, Medicină dentară şi Farmacie).

 

Notificarea aceptării lucrărilor depuse va fi făcută până la data de 22.05.2024.

 

 

Director Şcoala Doctorală,

Prof. univ. dr. Nicolae Daniel PIRICI

 

Director C.S.U.D.,

Prof. univ. dr. Petra ŞURLIN

Actualizat la 23.04.2024, 11:54