Despre noi

Despre noi

 
 
 
 
        SSCAMM este o organizatie non-guvernamentala studenteasca, recent infiintata in anul 2014, care isi desfasoara activitatiile sub auspiciile Facultatii de Moase si Asistenta Medicala Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie, Craiova.
        Am pus bazele acestei societati din dorinta de a promova voluntariatul in randul studentilor medicinisti, prin implicarea viitoarelor cadre medicale, in actiuni care vizeaza egalitatea de sanse si atitudinea nediscriminatorie.
        Prin implementarea numeroaselor activitati dorim sa evidentiem principalele calitati pe care ar trebui sa si le insuseasca o viitoare nursa.
        Consideram ca implicarea in proiectele societatii ne aduc un cumul de calitati precum: dezvoltarea spiritului de echipa, abilitati de comunicare si negociere, altruism, comportament etic si responsabilitate.
       SSCAMM incurajeaza participarea unui numar cat mai mare de studenti in desfasurarea activitatilor, cu certitudinea ca vor dobandi atat castiguri informationale cat si morale, obtinand un plus de valoare in vederea modelarii si dezvoltarii personale.
 
Actualizat la 08.09.2021, 18:28