Zilele UMF Craiova, 2024

Zilele UMF Craiova, 2024

marți, 4 iunie 2024
Zilele UMF Craiova, 2024

Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova organizează în perioada 5-7 iunie Zilele UMF Craiova.

Seria de evenimente debutează miercuri, 5 iunie, de la ora 10.00 în Aula Magna, când studenții anului I, Facultatea de Medicină, organizează Serbările comunicării, eveniment dedicat bucuriei de a fi împreună, comunității și comunicării ca fenomen esențial de creare și menținere a legăturilor în societate.

Pe 6 iunie 2024, de la ora 10.00, liceenii din Oltenia sunt invitați la Ziua Porților Deschise la UMF Craiova. Facultatea de Medicină, Facultatea de Stomatologie, Facultatea de Farmacie și Facultatea de Asistență Medicală își vor prezenta oferta educațională pentru anul universitar 2024-2025. Cu această ocazie, liceenii vor participa la o serie de workshop-uri organizate de cadrele didactice ale celor patru facultăți: „Prim ajutor”, „Aplicaţii practice la Biologie celulară şi Genetică”, „Determinarea grupei de sânge”, „Amprenta clasică pentru lucrări dentare, „Stomatologie digitală - amprenta cu scaner”, „Construirea lucrărilor dentare cu software-uri performante”, „Extracția dentară, primul pas spre chirurgia stomatologică”, „Analiza microscopică a celulei vegetale și a unor incluziuni celulare”, „Noile tendințe în estetica facială și corporală”, „Strălucirea științei: de la hidrocarburi la gloss de buze”, „Cunoașterea plantelor medicinale”, „Analiza corporală, o nouă dimensiune a riscului cardiometabolic”, „A fi asistent medical - vocație de succes”, „Fizioterapeutul, parte integrantă în echipa de reabilitare medicală”, „Tehnici imagistice superioare”.

Pe 7 iunie, de la ora 10.00, comunitatea academică UMF Craiova se va reuni în Aula Magna, ca în fiecare an, pentru retrospectivă și dezbateri prospective.

Universitatea de Medicină și Farmacie este o comunitate alcătuită din peste 4000 de studenți, 500 de cadre didactice, sprijiniți de peste 300 posturi de personal didactic. Cu o evoluție energică, UMF Craiova este azi o universitate modernă, pe deplin pregătită pentru oportunitățile anilor următori.

La mulți ani, UMF Craiova!

Vivat! Crescat! Floreat!

Vezi și

Actualizat la 04.06.2024, 09:54