Decanatul Facultăţii de Farmacie

Decanatul Facultăţii de Farmacie

Decan

Prof. univ. dr. Octavian Croitoru 

Bine ați venit la Facultatea de Farmacie!

Suntem una dintre componentele identitare cele mai importante ale Universității de Medicină și Farmacie din Craiova și de 25 de ani pregătim specialiști care să lucreze în domeniul sănătății, în tot ceea ce înseamnă descoperire, dezvoltare, producție, comercializare și marketing a medicamentelor și a produselor farmaceutice.

Suntem moderni și continuăm să ținem pasul cu tot ce înseamnă noutate în sfera didactică, în inovare și cercetare în domeniul farmaceutic. Cadrele didactice ale Facultății de Farmacie sunt profesioniști de prim rang în domeniu, cercetători și mentori dedicați.

Fie că urmează unul dintre programele noastre de licență, Farmacie sau Cosmetică medicală și Tehnologia produsului cosmetic, fie că merg mai departe către programele de masterat, Tehnici de laborator clinic și de analiza medicamentului sau Farmacologie și Toxicologie, fie că aleg ofertantul drum al cercetării și devin doctoranzi ai Școlii doctorale a UMF Craiova, în domeniul Farmacie, studenții și absolvenții noștri au la dispoziției oportunități nebănuite pentru dezvoltarea profesională și personală.

Ne dorim să contribuim și să facem diferența pentru sănătatea, frumusețea și bunăstarea umanității, pentru că, dintotdeauna, Farmacia a fost locul cel mai prietenos, cel mai apropiat, cel mai deschis către oameni. Vă așteptăm aici, la Facultatea de Farmacie a UMF Craiova, pentru o călătorie către darurile cele mai de preț ale cunoașterii!

 

 

DECAN

Prof. univ. dr. Octavian CROITORU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program audienţe:

În fiecare zi de marţi, între orele 10:00 - 12:00

Programări se pot face şi la telefon: +40351 443 507

 

Actualizat la 11.03.2024, 19:17